iunie 14, 2024

Microsoft Teams si școala online

microsoft teams

Microsoft Teams si școala online

Microsoft Teams – Înca din luna august, am văzut actualizări în Microsoft Teams care continuă să îmbunătățească experiența întâlnirilor virtuale prin adăugarea de noi funcții.

Acestea oferă dezvoltatorilor opțiuni bogate pentru a construi fluxuri de lucru și a spori productivitatea personală.

Avem noi funcții în această lună între întâlniri, apeluri, dispozitive, chat și colaborare, administrator IT și industrie.

Microsoft Teams – întâlniri, apeluri și dispozitive

Continuăm să transformăm experiența întâlnirilor virtuale pentru a include noi funcții, setări și dispozitive pentru a crea o experiență mai bună.

Microsoft Teams – Spotlight

Organizatorii și prezentatorii întâlnirilor vor putea să-și blocheze videoclipul ca vizualizare principală pentru toți participanții la întâlnire.

Acest lucru îl ajută pe prezentator să controleze fluxul video principal pe care un participant îl vede în timpul întâlnirii.

Acest lucru este diferit de „Prin participant”, care permite unei persoane să fixeze un flux video pentru propria vizionare, dar nu pentru vizualizarea tuturor participanților la întâlnire.

Spotlight va fi disponibil în viitorul apropiat.

Microsoft Teams

Stocarea înregistrărilor de întâlniri pentru zonele în care streaming-ul nu este disponibil

Înregistrările întâlnirilor echipelor sunt dezactivate în prezent pentru clienții din țara unde Microsoft Stream nu este disponibil.

O nouă setare de administrator vă va permite să activați înregistrările întâlnirilor dacă rezidența datelor Microsoft Stream nu este încă în țara respectivă.

Dacă această setare este activată, înregistrările întâlnirilor echipelor vor fi salvate în centrul de date cel mai apropiat de regiunea ta.

Dispozitive noi pentru a îmbunătăți colaborarea și întâlnirile

Afișajul de colaborare Windows de Avocor este primul și singurul afișaj de colaborare Windows certificat atât pentru Microsoft Teams cât și pentru Azure.

Dispunând de un afișaj interactiv avansat, cerneluri naturale și tehnologii inovatoare de senzori IoT, AVW-6555 este conceput pentru a îmbunătăți colaborarea și a accelera munca în echipă.

AVW-6555 de la Avocor oferă, de asemenea, o integrare perfectă cu capacitățile de conferință video și audio Microsoft Teams imediat cu un computer compatibil Teams.

Avocor Tutoriale It Informatica Online

Logitech oferă acum Microsoft Teams Rooms.

Citiți mai multe despre pachetele Logitech + HP aici.

Microsoft Teams

Logitech Swytch adaugă un nou mod de a utiliza MTR pentru întâlniri la orice conferință video, webinar sau serviciu de difuzare.

Urmăriți clipul de mai jos cum funcționează Logitech Swytch cu Microsoft Teams Rooms.

Microsoft Teams pentru chat și colaborare

Am adăugat noi funcții de chat și colaborare pentru a menține pe toți conectați. Consultați noile capacități de mai jos.

Microsoft Teams cu prezență în timp real

Rămâneți concentrat pe tot parcursul zilei cu Microsoft Teams.

Indiferent dacă sunteți liber pentru o conversație rapidă sau pentru o prezentare într-o întâlnire, prezența în timp real mărește precizia statutului dvs., astfel încât ceilalți să știe când să te contacteze.

Ce este nou pentru educația online

Noi capacități extinse în Education Insights

Insights in Microsoft Teams for Education are acum o nouă vizualizare în previzualizarea publică, care permite administratorilor să monitorizeze implicarea digitală de la elev la nivelul sistemului și oferă vizibilitate asupra celor mai bune practici ale educatorului în instrucțiuni la distanță.

Este conceput pentru a asigura echitatea și continuitatea predării într-o lume îndepărtată și pentru a respecta reglementările pentru raportarea angajamentului digital, cu un export de date cu un singur clic.

Microsoft Teams si școala online

Pentru a afla mai multe despre Insights și alte caracteristici noi și actualizări care vin la Microsoft Teams for Education,accesați noutățile din Teams for Education

Microsoft Teams si școala online

1.474 Vizualizari